May 30, 2024

Oracando i Amsterdam, Holland| Tryk på Begivenhed

Producers Association of the Agricultural Cooperative of Chania @chaniacoop, Grækenland organiserede en pressebegivenhed i Amsterdam, Holland, onsdag den 29. 2024 kl. 18.30 på Restaurant Black Olive (Markenplein 30 A, 1011 MV Amsterdam), i forbindelse med EU-finansieret program “Oracando” for at give information og promovere europæiske højkvalitetsappelsiner og avocadoer til markederne i Danmark og Holland.
Arrangementet havde til formål at orientere journalister, sundhedseksperter, importører, sunde mad- og livsstilsbloggere og distributører om den overlegne kvalitet og udsøgte smag af europæiske appelsiner og avocadoer samt producentorganisationens høje produktionsstandarder.
I begyndelsen af ​​begivenheden gav General Manager for Chanias landbrugskooperativ, Mr. Sifis Manoledakis, gæsterne værdifuld indsigt i processen med at producere europæiske avocadoer og appelsiner af høj kvalitet. Derudover fremhævede han kooperativets aktiviteter og de særlige kendetegn ved landbrugets produktionsmetoder, især med hensyn til sporbarhed, ægthed, ernæringsmæssige aspekter, respekt for miljøet og bæredygtighed. Den kommercielle leder af kooperativet, hr. George Kornarakis, talte om handelsnetværket, de forskellige varianter og overførselsbehov for produkterne og kooperativets eksport. Evavgelos Dairetzis, chef for kontor for økonomiske og kommercielle anliggender på den græske ambassade i Holland, deltog også i begivenheden og blev informeret om programmets kommende handlinger i Holland, mens han diskuterede med repræsentanterne for den foreslående organisation om behovene og potentialerne på det hollandske fødevaremarked med hensyn til import og eksport. Bagefter nød alle gæster lækre retter baseret på de promoverede produkter, avocadoer og BOB-appelsiner.
Ved begivenhedens finale blev et mediesæt indeholdende prøver af appelsiner og avocadoer, en mærkevaremadkasse, en informativ brochure, en mærket termokande og et mærkevareforklæde uddelt til begivenhedens deltagere.
Oracando, er en treårig kampagne, finansieret af EU, der har til formål at promovere europæiske topkvalitetsappelsiner og avocadoer til markederne i Danmark og Holland.
Hovedformålet med kampagnen er at øge konkurrenceevnen og forbruget af E.U. landbrugsprodukter samt for at fremme de europæiske friske frugter, nemlig appelsiner og avocadoer, som har unikke egenskaber med hensyn til kvalitet, friskhed og smag og er produceret under de strenge europæiske standarder.
Den foreslåede handling er forelagt af Producers Association (PA) for landbrugskooperativet i Chania, beliggende i det vestlige Kreta, Grækenland.

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.