December 12, 2023

Oracando i København, Danmark | Tryk på Begivenhed

Producentforeningen af ​​Chania, Grækenland, arrangerede i København, Danmark den 1. pressebegivenhed i den 3-årige kampagne, den 6. december 2023 kl. 18.00 på Deligreco Restaurant (Gammel Kongevej 170, Frederiksberg, København 1850) inden for rammerne af det EU-finansierede program “Oracando” for at give information og promovere europæiske højkvalitetsappelsiner og avocadoer til markederne i Danmark og Holland.

Arrangementet havde til formål at orientere journalister, sundhedseksperter, importører, sunde mad- og livsstilsbloggere og distributører om den overlegne kvalitet og udsøgte smag af europæiske appelsiner og avocadoer samt producentorganisationens høje produktionsstandarder.

Generaldirektøren for Chanias landbrugskooperativ, hr. Sifis Manoledakis, gav publikum værdifuld indsigt i processen med at producere europæiske avocadoer og appelsiner af høj kvalitet. Derudover fremhævede han kooperativets aktiviteter og de særlige kendetegn ved landbrugets produktionsmetoder, især med hensyn til sporbarhed, ægthed, ernæringsmæssige aspekter, respekt for miljøet og bæredygtighed.

Ved begivenhedens finale blev et mediesæt indeholdende prøver af appelsiner og avocadoer, en mærkevaremadkasse, en informativ brochure, en mærket termokande og et mærkevareforklæde uddelt til begivenhedens deltagere.

Næste dag af arrangementet havde ORACANDO’s erhvervsdelegation adskillige B2B-møder med lokale importører i København og havde også mulighed for at mødes med Grækenlands ambassadør i Danmark, hr. Fragiskos Kostellenos, på den græske ambassade i København for at informere ham. om målene for det EU-finansierede program “Oracando” og at blive informeret om det danske markeds karakteristika.

#EnjoyItsFromEurope #oracando #highquality #PremiumAgriculturalproducts #healthylifestyle

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.